Heerlijk!
een kleintje op komst

Normaal vindt de sessie plaats tussen de
25 - 30 weken van je zwangerschap.
Al hangt dat natuurlijk een beetje af van jullie persoonlijke situatie. Het kan best zijn dat jullie kindje met een geplande keizesnede ter wereld zal komen of dat het naar het einde toe lastiger is om te wandelen en bepaalde bewegingen te doen,... Wanneer de sessie juist door gaat bekijken we dus best samen even.

Waar gaat de shoot door?


Wanneer gaat de shoot door?

De shoot kan eigenlijk doorgaan op de locatie die jullie voor ogen hebben. Waar dit is, maakt niet uit alleen moet het voor jullie met de zwangerschap haalbaar zijn. Zwangerschapsfoto's kunnen zowel binnen als buiten gemaakt worden dus de mogelijkheden zijn onbeperkt! Ik wil jullie eerst enorm proficiat wensen met jullie kindje dat op komst is!

Het is zonder twijfel een grote gebeurtenis en zoiets belangrijks vraagt écht om mooie tijdloze beelden.  Dit soort foto's zijn niet alleen belangrijk voor jezelf maar ook voor jullie kindjes later! Niets leuker dan samen foto's bekijken.

Vooral iets waar je je goed in voelt en waar je volledig jezelf in kan zijn! 
Wanneer jullie een shoot boeken krijgen jullie ook een brochure toegestuurd waarin jullie wat tips kunnen vinden over wat jullie eventueel kunnen aantrekken en welke kleuren goed werken op foto.

Wat trekken we aan?

ShootDAY!

Datum prikken

1

2

Wanneer jullie datum is bevestigd door mij ligt de shoot officieel vast! 

De reportage gaat door op de afgesproken locatie!
 Bij zwangerschappen is dit vaak ergens in de natuur met een ondergaande zon maar dit kan net zo goed bij jullie thuis in jullie vertrouwde cocon.

Ook mogen jullie de shootfee van €250 op deze dag betalen.

Mijn Werkwijze

Eerst krijgen jullie het resultaat van de shoot te zien via een slideshow. Op basis hiervan kiezen jullie een pakket (Collectie A-B-C). 
Elk pakket bevat een andere hoeveelheid beelden en fotoproducten. Voor deze keuze hebben jullie 4 dagen de tijd. Eenmaal je keuze gemaakt hebt kan je je favorieten selecteren en downloaden!

Jullie ontvangen je beelden!

3


Kijken, genieten & koesteren.

4

LET'S CREATE MEMORIES

Enthousiast geworden om dat belangrijk moment in beeld te laten brengen, of heb je vragen?
Stuur me dan even een mailtje