signature collections

Deze sessies zijn nog net wat anders dan de gewone formules.
Ze zijn nog meer gericht op gevoel, emoties en de simpele maar oh zo mooie momenten in jullie dagelijkse leven.

COLLECTIONS

SIGNATURE

Intimate motherhood stories

Tijdens een intimate motherhood sessie leggen we de focus echt alleen op mama en kind(eren). We nemen hiervoor ook iets meer tijd dan voor een standaard sessie. De bedoeling is dat de beelden een wat kunstzinnige vibe krijgen met de focus op jullie liefde en connectie.

Cocon

Tijdens deze sessie kom ik langs bij jullie thuis of in het moederhuis en leggen we die eerste momenten na de geboorte van jullie kindje vast! Momenten zoals de eerste ontmoeting met broertjes en zusjes, de dagen die gevuld zijn met graag zien, elkaar leren kennen, voeden, huilen van vermoeidheid maar vooral van geluk.

Het zijn dagen die zo snel voorbij gaan, die je soms wat in een waas beleeft maar die je eigenlijk wel voor altijd wil onthouden en koesteren. Daarom deze sessie. 

Day in life

Tijdens een day in life sessie leg ik het reilen en zeilen van jullie gezin vast! Ik kom langs bij jullie thuis, ga mee naar de speeltuin, jullie bakken samen zuurdesem pizza's, maken een wandeling in het bos met een gezellige picknick, samen rond een kampvuurtje in de tuin, de ochtendmomenten met het gezin aan tafel, eigenlijk kan alles! Jullie doen jullie ding en ik leg vast!