Leer me kennen

Ik zou zeggen, neus hier maar naar hartelust rond! Hebben jullie vragen of zijn jullie helemaal klaar om samen herinneringen te maken?

Let me know en we zoeken een momentje uit!

Foto genomen door Chiara Simons

Welkom hier!

Voor mij zijn foto's een manier omWat je hebt vastgelegd, is voor altijd van jou.

 TE VOELEN, TE RAKEN & LIEF TE HEBBEN.

Hallo daar!

Foto genomen door Delphine Otte

Dus, laten we samen herinneringen creëren.

Laat me jullie verhaal vertellen, jullie geluk vastleggen en jullie momenten vereeuwigen.

Laat je niet weerhouden door zenuwen, 
want samen creëren we iets onvergetelijks!

Ik kan me voorstellen dat jullie nieuwsgierig zijn naar wie ik ben. We zullen dat ijs maar meteen breken, want een goede klik is essentieel voor een fantastische fotoshoot, toch?

Dus, hier mijn verhaal in’t kort:
 
Ik ben Lieselot, mama van twee en vrouw van Nick. Het hart op de tong en een makkelijke babbel – vraag dus gerust naar dit verhaal in’t lang.
 
Na een tijdje in het bruisende Antwerpen te hebben gewoond, zijn we in 2020 naar Herentals verhuisd. Een knus huisje met een groot stuk grond, waar we nog grotere dromen voor hebben. Maar eerlijk is eerlijk, de stad zal altijd een speciaal plekje in mijn hart hebben.
 
Ik hou van dagen waarop niets moet. De allerleukste zijn die waar we frambozen en bloemen kunnen plukken in onze tuin. Warme, zoete zomerdagen tussen onze fruitbomen bij de kippen.
 
Ik zag al heel wat van de wereld en blijf graag ontdekken. Als de kindjes groter zijn neem ik ze graag mee op avontuur, op zoek naar de lekkerste Pad Thai en de schoonste riffen. Dus hey, zeker beschikbaar (en enthousiast) voor reportages in het buitenland!
 
Ik studeerde fotografie aan de Karel de Grote-Hogeschool en daarna heb ik er mijn werk van gemaakt. Eerst in loondienst, dan in bijberoep en sinds 2019 als volledig zelfstandige. Het verbaast me nog steeds - oké, vaak - dat ik dit mag doen. Ik geniet van de creatieve uitdagingen en het contact met mensen, met jullie, maar wat bijvoorbeeld marketing betreft ben ik zeker geen voorbeeld. Eeuwig dankbaar voor jullie vertrouwen en de kansen die jullie mij geven!

FOTOGRAAF MET EEN DIEPE PASSIE VOOR HET VASTLEGGEN VAN AUTHENTIEKE EN WARME MOMENTEN.

WAT MIJ EN MIJN
CREATIEF PROCES inspireert

Stuur me een mailtje!

Enthousiast geworden om samen te werken, of heb je nog vragen over wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op, dan plannen we samen een gratis en vrijblijvend gesprek!


Wanneer leer ik jou kennen?